02.03.2019 | 10:57
Ето го жестокия убиец Сали, заклал с шест удара таксиджията Красимир край Разград
Той има малък брат в ученическа възраст и две сестри омъжени в Германия

Профилната снимка във Фейсбук на заподозрения за убийството на таксиметровия шофьор от Разград е от мястото, където е оставен в нощта от жената, откарала го от пътя към Дянково до областния град. Това става ясно от бърз преглед на профила на Сали Пембеев. Открити за потребители на социалната мрежа за хора, които не са му приятели, са само профилните му снимки. Актуалната е именно от района на чешмата Ючкурналията, където случайна шофьорка, преминала край лобното място на таксиджията, закарала убиеца, без да знае кой всъщност е той.

Останалите снимки са предимно от Разград и село Каменар, откъдето е родом Сали, но има и от чужбина, съобщава Дарик.

Той има малък брат в ученическа възраст и две сестри омъжени в Германия, вероятно е бил именно при тях, преди да се върне в Разград на 22 февруари. Преди това е работил в местна фирма за преработка на пилешки продукти.

Припомняме, че днес стана ясно, че причината за извършване на убийството на Красимир Иванов, е свързана с хазартната страст на Сали, у шофьора обаче имало само 20 лева, таблет и телефон. В 18:00 часа в Окръжен съд – Разград започна гледането на мярката за неотклонение на Пембеев, прокуратурата настоява той да остане за постоянно в ареста.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране