17.02.2019 | 19:08
Ето кой е убитият млад мъж от озверели роми в Кюстендил
35-годишният българин е починал след удари с нож в сърцето

Валери Дъбов е 35-годишният мъж, който бе убит при масово меле тази сутрин в Кюстендил. Младият мъж издъхна на място, след като бе заклан, други петима бяха ранени при сбиването между две групи, едната от които ромската фамилия Гольовците.

Кървавият екшън е бил предизвикан именно от няколко мъже от известния клан, които са искали да влязат в денонощния клуб. Те обаче не били допуснати от охраната на заведението, тъй като били в нетрезво състояние. Това предизвикало гнева на ромите, които са извикали още хора от фамилията, за да се разправят. 35-годишният мъж е починал след удари с нож в сърцето. Жертвата е българин, но от МВР изключиха мелето да е на етническа основа. Според директора на ОД на МВР Кюстендил ст. комисар Елиан Стамболийски причината е много голямо количество изпит алкохол. За убийството се издирва 19-годишен младеж, който е с криминални регистрации.

Друг от участниците е транспортиран в Пирогов с черепно-мозъчна травма, с опасност за живота. Твърди се, че тежко пострадалият е тартор на фамилията Гольовците.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране