17.04.2024 | 10:50
Рашков: ГЕРБ и ДПС ще си имат бебе
Бившият вътрешен министър потвърди за интимните отношения между Делян Пеевски и Десислава Атанасова

ГЕРБ и ДПС ще си имат рожба. Това обяви многозначително бившият вътрешен министър Бойко Рашков в You Tube канала „Дневен ред“ на Миролюба Бенатова и Генка Шикерова.

С това той потвърди усилените слухове за интимната връзка на съпредседателя на ДПС Делян Пеевски с бившата председателка на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова, която изненадващо беше „пенсионирана“ от Бойко Борисов, който я направи съдия в Конституционня съд. Според слуховете Атанасова е бременна от Пеевски и това е причината скорострелно да бъде изпратена в съда, въпреки спорното й юридическо образование.

„Те са сродиха до такава степен, че в публичното пространство се носят слухове, че ще имат рожба. Да са живи и здрави! Но казваме ли ГЕРБ, ние разбираме ДПС и обратно. Те са едно, макар да се наричат по различен начин“, заяви Бойко Рашков.

По отношение на Делян Пеевски той заяви: „Този човек се прави на някакъв велик ръководител, но други държави нямат подобно отношение към него и затова го обявиха по закона „Магнитски“ за корупмиран политик. А една партия с етнически елементи си го взе за лидер. С това ДПС каза на американските ни партньори: Вие можете да си вземете каквито искате решения, правете каквито искате оценки за този човек, обаче той ще бъде лидер на Движението за прави и свободи. България в това отношение не печели в отношенията си с Великобритания и САЩ“.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране