15.03.2024 | 12:53
Гонзо купувал гласове, обещавани са 5000 лева
Това твърди адвокатът Георги Градев

Един от кандидатите за президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Градев застана пред репортерите на влизане в сградата, в която ще се проведе Извънредния конгрес на футболната ни централа.

Спортният адвокат алармира, че върху клубовете се оказва натиск преди гласуването, което трябва да определи името на новия ръководител на БФС, като в някои региони дори са били давани подкупи в размер на 5000 лева, за да бъде гласувано за Георги Иванов-Гонзо.

“Ако трябва да съм честен, хората би трябвало да са дошли, за да упражнят свободата си на вот. Тъй като мракобесните времена, които бяха 18 години, са отминали. Вчера видях уплашени делегати. Надявам се, че това е само привидно заради хората от БФС, тъй като оттам има голям натиск да се гласува за статуквото. Вие много добре знаете кой е статуквото – Георги Иванов и Михаил Касабов, между които днес са се обединили”, започна Градев.

“Да, чувам, че има натиск. Говорих с делегати. Споменават се за суми от порядъка на 5 хиляди лева, които са давани в район Бургас и район Свиленград, за да се гласува за Георги Иванов”, каза още той.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране