21.05.2024 | 17:28
Христо Иванов: Свидетели сме на смъртния писък на Пеевски
"Ясната ни кауза сега е да не го допуснем по никакъв начин на власт"

“Г-н Пеевски няма да престане да атакува, понеже съм свидетел на неговите изключително унизителни опити, заставайки буквално на четири крака, да се моли на всички хора, които имат връзки с Америка”. Това каза пред журналисти в Народното събрание Христо Иванов.

“Тъй като господин Делян Пеевски не може да стане премиер, бидейки лице от списъка на Магнитски, този разговор се превръща в безсмислен. Той твърди, че има записан такъв разговор, но това не е вярно. Мога да ви уверя, че никога, и за секунда, не ми е минавало наум да се кандидатирам за президент”, поясни той.

“Ясната ни кауза сега е да не допуснем по никакъв начин г-н Пеевски на власт”.

“Няколко пъти в политическата си кариера съм можел да се кандидатирам за президент, и публично е ясно, че това не е ставало”, обясни Иванов.
Призовавам да се върнем към нормално публично финансиране”, коментира той по повод изтеклите записи.

“Категорично казвам, че следващо управление с Пеевски няма да има. Всички лъжи ще излязат наяве. Тази кална кампания, която виждате, е смъртният писък на Пеевски. Обективно той гласува измененията в Конституцията за съдебната власт с това, което на него му изнася. Аз имам да разкажа много интересни неща, но няма да го направя”, заяви още Иванов.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране