23.07.2019 | 12:06
Илиан Василев: С кандидатурата на Гешев, Пеевски обяви война на всички, които не са съгласни с него
Някой ще хаква НАП за да намери изобличителни материали за Пеевски и Борисов?
Ясно ли е за какво иде реч? На последно място за разследване за кибератаката срещу НАП. Търсят компрометиращи данни за да могат да притиснат Кристиян и да го принудят да признае за Бивол, за това че е търсил данни за Пеевски /боже какво престъпление/. В същност това е единственият им мотив – не посегателството върху данните на НАП, а потенциални опити за извличане на данни срещу Пеевски, Доган и Борисов.

Само милиционер като Гешев може да представи в общественото пространство такава тъпотия – някой ще хаква НАП за да намери изобличителни материали за Пеевски и Борисов? Какво примерно има за офшорните сметки на Пеевски и на Борисов – нищо. За корупционните схеми, включително последното раздаване на големи поръчки – за тол системи, за летище София, магистрали? Данъчните декларации са публично известни, пък и има ЗДОИ. Този хептен през просото го е ударил.

Лъже като “циганин” /нарочно употребявам минал през съд термин/ – вие сметнете кога “извзеха” компютъра на Кристиян и вчера понеделник – къде са тези 10 дни?! На този човек не може да се вярва за нищо.
Нарочно правят скандала през лятото. За да няма хора в София.

Не зная дали са разкодирали компютъра, всичко е възможно. Могат и да лъжат. Като изнасят пред публиката “мюре” информация, защото той не каза нищо конкретно. Факт е че ги интересува не кой е хакнал НАП, а какви данни могат да намерят на този компютър, които могат да контролират като изтичане в предстояща масова дискредитираща кампания срещу всички ресурси на разследващата журналистика и опозиционите партии у нас.

Като лъжат за дните, как можете да контролирате какво ще кажат че има в прословутия компютър – могат да кажат че там има заговор за убийството на Пеевски – този номер вече мина преди КТБ?
Или Христо Иванов яде деца. И разбира се шлагерите с Иво Прокопиев – да е ясно нито един от двамата няма власт, т.е. по дефиниция не може да злоуптребява с власт и да корумпира.

Нека да е ясно – кристално ясно – с обявяването на кандидатурата на Гешев и медийната канонада – Пеевски обяви война на всички, които не са съгласни с него и претенцията да завземе и контролира цялата държава.
Но ги е страх – кански ги е страх – за протести.

Упованието им е през ГЕРБ беше опитомен огромна част от протестния потенциал и Борисов договори да ги държи на къс повод. За това ви казвам – няма никакви идеологически различия по важни от спирането на Гешев и Пеевски от завладяването на цяла България. Проектът Мултигруп. Включително съображенията на Нинова и Гергов от БСП. Радев?

 

Илиан Василев, Фейсбук

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране