04.06.2024 | 10:57
Иван Гешев: Управляват ни политически крадци (ВИДЕО)
"Откраднаха от нас и станаха милионери, а нашите родители не могат да посрещнат нуждите си, защото са със смешни пенсии”

В момента се чудим защо във Видин са останали 25 000 човека, при положение, че беше над 80 – 90 хиляден град. Пример за това е завода за костен порцелан. Фабриката беше уникална, защото са се претопявали животински кости и се е произвеждал порцелан. В Европа друга подобна фабрика не е имало. Тя се приватизира, след това приключва дейността си, в момента производство няма, работещ персонал – също. Това каза Иван Гешев след обиколката си в град Видин.

“Управлява ни “политически боклук”, крадци, които откраднаха от нас и станаха милионери, а нашите родители не могат да посрещнат нуждите си, защото са със смешни пенсии”.
В град Лом председателят на КП Граждански блок показва поле и един комин. “Това е мястото, където е била някогашната консервена фабрика на Лом, ако въобще някой може да познае, че тук някога е имало фабрика. Тук са работили стотици работници. Ако не изринем организираните престъпни групи, които ни управляват, коминът ще е последното нещо, което ще оставим на децата си”.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране