23.04.2019 | 17:15
Йончева изненадана, че има три къщи: Това е абсурд!
Тя е категорична, че левицата ще победи на европейските избори

Това е абсурд! С тези думи водачът на листата на БСП за европейските избори Елена Йончева коментира появилите се данни от разследване на ПИК, че нейни роднини притежават три къщи за гости близо до Лозенец, които не се ползват по предназначение.

Моя свекър е управител още преди да познавам това семейство, коментира Йончева. В България има жълто-кафяви медии, каза тя в отговор на въпроса как си обяснява изтичането на подобна информация точно преди изборите. Йончева подчерта, че има правила, по които се правят журналистически разследвания.

В изявлението си пред журналистите в Елхово Йончева бе категорична, че левицата ще победи на предстоящите избори за Европейски парламент. Трябва да има революция в доходите на хората, изтъкна тя. Според Йончева “с това правителство няма как да се измъкнем от днешното положение”, в което “селата са сякаш минали през война”.

В момента, в който левицата спечели, ГЕРБ ще изчезне и това ще даде шанс на десницата да се възроди, категорична е водачът на червената евролиста.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране