01.03.2024 | 22:49
Къде е американското посолство да набие канчето на Пеевски?
"Цацаров - този безобразник ни натресе Сарафов и Гешев"

,,Директорът на ,,Пирогов” Валентин Димитров завежда искова молба на 5 декември да бъде отменено неговото освобождаване от директорския пост- молба, която той няма право да води, защото не е акционер в болницата. Върна му се молбата и Димитров обжалва това връщане и не е внесъл 15 лева такса, поискал е да бъде освободен от таксата- такса, от която освобождават хора, които не могат да си я платят, а този човек има десетки хиляди лева приходи. Ние внесохме с Ани Стоянова и Кремена Кунева таксата от негово име и той се обиди и пуснал сигнал до етична Софийска адвокатска колегия за извършено от мен етично нарушение.”

Това заяви при гостуването в Евроком адв. Методи Лалов по отношение на случая ,,Даная”.

Лалов спомена, че директорът е сменил адреса си, на който да му връчват съдебните книжа от София в Стара Загора.

,,Това е жалка история. Тези хора оставят Пирогов в бедствено положение, свалят реномето на болницата”, каза още той.

По отношение на случая с прокурор Йордан Петров, който по разследването на срещу и.ф главен прокурор Борислав Сарафов разкри самоличността на ,,защитен” свидетел, Лалов коментира:

,,Това е закононарушение и безобразние, този човек го осветяваш и го правиш обект на атака. Това е начин да се сложат фактите на масата за да се предупредят, тези които трябва да бъдат разследвани. Политиците искат отстраняването на Сарафов, а какво правим с Цацаров- той там си седи във върховната прокуратура, безобразник, който ни натресе Гешев и Сарафов. Важното е да не пострадат големите. Политиците много деликатно отказват да говорят за съдебната система.”

,,Къде е американското посолство да набие канчето на Пеевски? Нали е Магнитски?”, попита още Лалов.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране