07.04.2024 | 12:39
Кирил Петков цъфти до Малката Яра – контрабандиста на Паскал
Откъде накъде „партиен лидер“ се познава със спорния бизнесмен и дали има общо с финансирането на ПП

Петимният за слава Кирил Петков пак стана за резил – одиозният псевдополитик лъсна по долни гащи прегърнат на обща снимка със спрягания като съдружник на Краля на цигарите Паскал – контрабандиста Стефан Димитров – Малката Яра, видя ексклузивно Narod.bg.

Сайтът пише още:

“Откъде накъде „партиен лидер“ се познава със спорния бизнесмен и дали има общо с финансирането на брокерската партия ПП или личните авоари на Просто Киро, каквито са оперативните данни – да кажат спецслужбите.

Улищаващият Кирил Петков във връзки с ъндърграунда кадър е направен в градската градина на Пловдив.

Комичният бивш премиер отново нелепо нахилен се е щракнал със сина на Марин Димитров – Ярата, за когото разкрихме, че е писал любовни съобщения по WhatsApp с директора на Агенция „Митници” Петя Банкова.

В момента и Стефан Маринов, и Петя Банкова са в килия по обвинения за участие в организирана престъпна група в митниците. Бившият шеф на ИАРА Марин Димитров бере душа в „Пирогов” с инфаркт, а четвъртият обвиняем за схемите е самият Николай Николов – Паскал, който се крие някъде в Гърция.

На Петя Банкова е повдигнато обвинение, че е превишила служебните си правомощия, като под влиянието на Стефан Димитров е отстранила Ангел Пейков от длъжността началник на митнически пункт „Лесово“ и го е понижила и е назначила за шеф на митница „Лесово“ Мирослав Сарандев. Това се е случило в края на март т.г.

По време на заседанието стана ясно, че Петя Банкова и Стефан Димитров са заснети заедно от охранителна камера на петзвездения хотел край Правец на Валентин Златев, както и че са се срещали с главния секретар на МВР Живко Коцев, който получил подарък – часовник от елитна марка за 50 000 лева.

Съдът отбеляза, че в разпита си като обвиняема Банкова е отрекла да познава баща и син Димитрови, но както доказателства от СРС-та, любовни чатове в WathsApp така и от свидетелски показания се установява, че Банкова познава Димитрови. По тази причина съдът не се доверява на показанията на Банкова. Освен това има снимки от срещи на Банкова със Стефан Димитров и главния секретар на МВР Живко Коцев.

Според съдия Тони Гетов не е проблем срещата на Банкова с Коцев, но е притеснително присъствието на Стефан Димитров. Още повече, че има и снимки, от които се вижда, че в края на март в автомобил до летище „София“ Стефан Димитров подарява скъп часовник на Живко Коцев и той поставя часовника на ръката си.

Поради тези причини приема, че може да се направи обосновано предположение, че Петя Банкова, Стефан Димитров, Марин Димитров и Никола Николов са били част от организирана престъпна група за контрабанда, пране на пари и подкупи”.

 

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране