28.04.2024 | 13:18
Кирил Петков: На изборите ще има страхотно разкешване, 500 лв. на глас, спасител няма
Той отново изказа мнението на ПП-ДБ, че Борисов е зависим от Пеевски

На изборите може би ще има страхотно разкешване, до нас достигат цифри като 500 лв. на глас, спасител няма, всичко зависи от избирателите, заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков пред БНР.

На въпрос покровителствал ли е “канали”, Петков заяви: “Гарантирам с главата си, че аз, Асен Василев и акад. Николай Денков не са откраднали една стотинка.”

“Трябва да си я признаем, не осъзнавахме колко Бойко Борисов е зависим от Пеевски, не го знаехме. Мария Габриел също така бе употребена, като Росен Желязков, защото Борисов е зависим до такава степен, че не може да взема сам решения. Тази връзка трябва да бъде скъсана, за да седнем на масата, не искаме нагласен мач, дори ако има добри кандидати от ГЕРБ, искаме да имаме равен шанс за най-добрите, но това означава Пеевски да загуби властта. Той държи инфраструктурата в прокуратурата, служби, регулатори, а Борисов държи гласовете. Гледахме го 9 месеца, тази зависимост трябва да бъде прекъсната.”

Запитан кога се е молил на Пеевски да го сдобри с Борисов, както обясни самия Пеевски, Петков отговори, че никога не се е молил на никой.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране