08.06.2024 | 21:27
Кирил Петков пак стана за смях (СНИМКИ)
Над тях пише пост, бъкан със спортна терминология: „Гаден сервис, силен ретур“. В края на обяснението е публикувал и емотикон с мускулче-бицепсче

Съпредседателят на Продължаваме промяната Кирил Петков си е твърдо решен да не ни оставя без настроение, дори и в скучните дни. Пиар похватите му са традиционно доста странни за географските ни ширини, а за стилистиката и логиката е безсмислено да се коментира, коментира Критично.БГ.

Днес, в деня за размисъл, бившият министър-председател публикува пост с две снимки, на които се вижда, че уж играе тенис на маса.

Над тях Петков пише пост, бъкан със спортна терминология: „Гаден сервис, силен ретур“. В края на обяснението е публикувал и емотикон с мускулче-бицепсче.

Дори да оставим настрана силното му „забиване“ на „гадния сервис“, е повече от нелепо, че Петков е решил да спортува облечен официално с… костюм. Вероятно му е един от времето в което беше министър-председател.

За щастие ни е спестил вратовръзката. Може да е решил, че е малко повече…

Петков може би се опитва да ни внуши, че на вота утре ПП ще постигнат добър резултат, което съвсем не е сигурно, след като редица социологически агенции прогнозираха трето, че и четвърто място за харвардите, заради общонационалното разочарование от остъплението им от обещанията за промяна.

Дали Кирил Петков се опитва да влезе в обувките на Бойко Борисов, можем само да гадаем. Че ни е забавлявал и лидерът на ГЕРБ с фотоси, на които се вижда как трамбова футболния терен с едрата си фигура, е факт, но поне не си позволяваше да излиза да рита мачле в костюм. Пък и от достао време Борисов се спря с комичните фотосесии. Уви, наследи го Петков!

По-важното е, че този тип „западна реклама“ у нас буди единствено присмех. Тя е не само неразбираема, а се възприема като нелепа от българите.

Наскоро френският президент Емануел Макрон се пусна как играе бокс, блъскайки напрегнат и потен по боксова круша с изкривено от напрежение лице.

Проблемът е, че в желанието си и той да се издокара на избирателите, какъв заклет спортяга и здравеняк е, Еманюел се фотошопира с огромни бицепси, което пък накара французите да изпокапят от смях и да го съсипят с подигравки в продължение на седмици.

Даже в различни френски издания публикуваха снимки на доста кекавия Еманюел, на които е видно, че изобщо не е напомпан с мускули, а ръчичките му са повече от хилави, почти колкото на жена му Бриджит.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране