12.04.2024 | 11:56
Кирил Петков: Предложението на Борисов за Гвоздейков е маркетингов трик
"Искат да замажат очите на хората"

Борисов и Пеевски правят маркетингов трик с името на Гвоздейков в пълната координация с МВР – от министъра до главния секретар. Искат да замажат очите на хората. Според мен купеният вот ще бъде безпрецедентен на тези избори.

Това каза съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков във връзка с изразената от лидера на ГЕРБ подкрепа към решението на служебния кабинет транспортният министър Георги Гвоздейков да оглави щаба за изборите.

Припомняме ви, че след като Георги Гвоздейков реши да остане в служебния кабинет от “Продължаваме промяната” обявиха, че го изключват от партията. В четвъртък Министерският съвет възложи на министъра на транспорта и съобщенията координацията по изпълнението на дейностите във връзка с организационно-техническата подготовка на изборите, включително дейностите по съгласуване с Централната избирателна комисия на условията и реда за изработването, доставката и съхранението на изборните книжа и материали, както и съхранението на техническите устройства за машинното гласуване.

,,Това, което се случи днес, е, че се даде предизборна добавка, която се даваше в годините на ГЕРБ”, заяви още Петков.

,,Нямаме никакво доверие на Калин Стоянов, нямаме никакво доверие на организацията в МВР. Това е правителството на Пеевски и Борисов, това е тяхното МВР и те ще правят изборите, а използват името на човек, изключен от ПП, допълни още той.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране