04.06.2024 | 11:38
Кметът Терзиев: Не съм доволен от промените по Патриарха, ”Фритьоф Нансен” ще остане еднопосочна улица
Питайте Спаси София кои журналисти, социолози и др. са получавали безплатни карти за паркиране, аз няма да коментирам, каза той

Една малка част от безплатните карти за паркиране в София са дадени на службите, но не искам да коментирам кои журналисти, социолози и др. са получили такива. Попитайте Спаси София за имена. За мен е важно да е ясно коя карта къде отива, при кого, защото даваме на някого нещо.

Това заяви кметът на София Васил Терзиев по повод скандала в Столична община по бТВ, след като вчера от ПП-ДБ обявиха, че бившият кмет Йорданка Фандъкова е издавала карти за безплатно паркиране на журналисти, социолози, синдикалисти и др., а от ГЕРБ отговориха, че ПП-ДБ манипулира, а Терзиев е дал 18 карти без регистрационни номера през май по искане на ДАТО.

Не съм доволен от това, което свършихме при реогарнизацията на движението по Патриарха. Мен са ме учили да казвам “извинявайте”, мисля, че в този случай е необходимо, каза Терзиев. Допуснахме грешка. Отговорност носим аз и зам.-кметът по транспорта, важно е да се отстранят проблемите и хората да се успокоят, допълни той.

Направихме го много бързо, без обсъждане, стъпихме на стари дискусии, трябваше да се направи обществено обсъждане… Няма някакво упорство от моя страна, искам да успокоя хората. Ще отида пак при протестиращите да обсъдим промените, това, което видях, е, че хората нямат нищо против велоалеята, обясни кметът.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране