06.04.2024 | 10:02
Костадинов: ПП-ДБ са като змията, която си сменя кожата, а си остава същата
"Служебният кабинет е нареден още в понеделник от ГЕРБ и ДПС"

“Служебният кабинет на Димитър Главчев е продължение на сегашното управление. Министерствата са разпределени между ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ”. Това заяви лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов в ефира на БНТ.

Костадинов заяви, че изненадан от решението на ПП-ДБ да изключат министърт на транспорта Георги Гвоздейков, ако реше да участва в служебния кабинет.

,,Те имат четири министъра. Георги Гвоздейков е техен министър 9 месеца. Те го защитаваха целенасочено и методично. Те са знаели предварително, че ще бъде поканен. С Гвозйдеков е така, какво правим с Кирил Вътев – друга пътеводна звезда на ПП-ДБ”, коментира лидерът на ,,Възраждане”.

,,ПП-ДБ са много интересни в опита си да се разграничат от самите себе си. Те са като змията, която си сменя кожата, но си остава отново същата. Като имаш насреща такива инфантилни неможачи, каквито са над 95% от представителите на ПП-ДБ, с тях е много по-лесно, отколкото да се разправяш с други от твоя ранг рекетьор, какъвто можем да кажем, че е Борисов, защото те са горе долу на една нога”, каза още той.

Костадинов коментира и думите на премиера в оставка акад. Николай Денков, че Делян Пеевски е “най-голямото зло”.

“Денков в първите няколко дни на този парламент седя до “най-голямото зло”. Сега ако се върне като депутат ще се върне до “най-голямото зло” и ще си гукат постоянно. Това е лицемерие. ПП-ДБ се превърнаха в притурка на ДПС”, посочи още той.

Според него съставът на служебния кабинет е нареден още в понеделник от ГЕРБ, ДПС и ПП-ДБ. По думите му няма да има промени в предложения от Главчев кабинет.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране