20.07.2019 | 0:01
Кристиян Бойков обяви, че е натопен
Единственото обвинение, което видях са буквално едни четири реда, в които пише, че от някаква дата, аз съм бил извършил нещо, каза той

Кристиян Бойков, който бе задържан за пробива в системата на НАП, обяви, че не се чувства виновен. Днес Бойков, който вчера излезе от ареста, е бил на работното си място, тъй като е трябвало да довършва проекти, забавени заради неговата задържане. Заради това фирмата, в която работи е трябвало да плаща неустойки.

В кратко интервю пред Нова телевизия Кристиян заяви, че не се признава за виновен. На въпрос как си обяснява, че разследващите са се насочили към него, той отговори: “Ами интересни факти, но нека видим какво ще каже съдът. Интересни факти, които са малко, как да кажа… не бих използвал думата „тъпи”, но нещо такова. Единственото обвинение, което видях са буквално едни четири реда, в които пише, че от някаква дата, аз съм бил извършил нещо. Нищо повече”. За потребителското име коментира очевидното – че то може да бъде всякакво. Бойков заяви, че не се чувства виновен и е напълно спокоен. “Надявам се да излезе така, че това цялото нещо е натопено, защото наистина е така”, каза той. “Пишат се какви ли не глупости по медиите. Бил съм богат. Пуша цигари за 5 лв. и се движа с градски транспорт и ям дюнери от лавката”, посочи Бойков.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране