08.03.2024 | 16:19
Лена Бориславова настръхна след тежък удар, отправи люта закана
Думите ѝ са в отговор на коментар под нейна публикация, в който я обвиняват, че ПП-ДБ управляват с ГЕРБ, а "нарича това промяна"

“ГЕРБ и ДПС всъщност все още не са губили истински власт, защото са в регулаторите и в съдебната власт. Ето затова има толкова остра тяхна реакция на идеята за механизъм за излъчване на независими кадри в регулаторите. Чак сега сме в точката, в която те истински могат да изгубят власт – не за 9 месеца, а в органи с мандат от по 9 години”.

Това коментира във Фейсбук бившата говорителка на кабинета “Петков” Лена Бориславова.

Думите ѝ са в отговор на коментар под нейна публикация, в който я обвиняват, че ПП-ДБ управляват с ГЕРБ, а “нарича това промяна”.

“Странно е да управляваш с престъпници като Бойко и Шиши и да твърдиш, че си направил нещо положително”, пише ѝ друг мъж, а тя отговаря: “Наистина е странно, даже е нереално, но и съм приятно изненадана, че все пак успяваме”.

“Промяната идва. Обещанието за ротация се спазва. Страховете един по един си отиват.

Покачването на очакванията да живеем все по-добре и по-добре като в нормална европейска държава задължават всеки политик оттук нататък да гони тези резултати”, написа тя в оригиналния пост от 6 март.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране