12.04.2024 | 23:53
Методи Андреев за Живко Коцев: Глупав, зависим, слабохарактерен и обичан от ген. Атанасов
Според първия председател на Комисията по досиетата между мафиотските групировки в България вече има договор

Живко Коцев означава, че е човек – първо глупав, зависим, слабохарактерен, и каквото искате по-нататък. Това е пълно недоразумение и аз не знаех, че го е предложил Атанасов. Действително това е точно човек, когото ген. Атанасов обича – този човек нямаше да защитава държавата. Този човек щеше да защитава интересите на Атанасов. Така бившият депутат от ГЕРБ и бивш председател на Комисията по досиетата Методи Андреев коментира обяснението на бившия главен секретар на МВР, че е контактувал с контрабандисти “от уважение към Бойко Рашков”. В предаването “ЕвроДикоФ” Андреев сподели мнението си относно ситуацията в МВР и държавата.

Странно е поведението на ДБ. Не може да защитаваш Живко Коцев, който е една абсолютна кауза пердута, а в същото време за Петър Петров аз не съм чул някой да каже нещо. Този човек защо го уволниха – какво е направил той? Това е сигурен признак, че между мафиотските групировки в България вече има договор. Ние вече имаме купола. Купола има президентски хора, има хора на мутрата и хора на Шиши, категоричен е анализаторът.

Защо не сменят, примерно, хората, назначени от президента. А защо президентските началници в службите не смениха нито един от назначенията на Борисов и Шиши през тези 15 години, през които този тандем ни управлява?, попита бившият депутат.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране