27.02.2024 | 11:38
Мирчев: Гениалната стратегия на руския диктатор заздрави източния фланг на НАТО и даде старт на превъоръжаване
"Имаме още работа - тотално изолиране на Русия от енергетиката ни, замразяване на всички активи на санкционирани руски лица в България"

Путин не бе доволен, че НАТО наближава границите му. Нападна Украйна. В резултат консолидира самото НАТО и го разшири. Добави Финландия и Швеция, които от години поддържаха неутралитет. Балтийско море вече се превръща в море от натовски страни.

Гениалната стратегия на руския диктатор заздрави източния фланг на НАТО и даде старт на превъоръжаване на страните от алианса. В Източна Европа се разполагат военни части на съюзниците, за да попречат на Путин да нахлуе и в друга държава.

Пряк резултат от инвазията на Кремъл е рухване на мита за руския природен газ – Европа вече почти не използва такъв. Всички страни ограничиха максимално руското влияние в енергетиката си. В България за 2 г. успяхме да спрем зависимостта на енергийния сектор от Русия и остана само рафинерията в Бургас, но скоро и това ще приключи.
Путин успя да настрои всички разумни хора срещу себе си с военните престъпления на руската армия в Украйна – изнасилени и убити жени и деца, хиляди разстреляни граждани докато “денацифицира” Украйна.

Имаме още работа – тотално изолиране на Русия от енергетиката ни, замразяване на всички активи на санкционирани руски лица в България. Спешно модернизиране на българската армия и разполагане на съюзнически подкрепления в България, за да гарантираме сигурността на страната срещу потенциална руска атака.

Коментар на Ивайло Мирчев/”Фейсбук”

https://www.facebook.com/mirchev/posts/10160437974641225?ref=embed_post

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране