12.04.2024 | 17:38
На 42 години внезапно почина известен публичен анализатор
Безспорно всички, които познаваха Гецата, могат да го определят като легенда

На 11 април в 23:30 часа от този свят 42-годишна възраст си отиде Георги Николов-Гецата – журналист, коментатор, режисьор, сценарист и всичко друго, което може да се каже с една дума – телевизионер. Тъжната новина бе съобщена от сайта Неудобните.

Безспорно всички, които го познаваха, могат да го определят като легенда. Той беше легендарен със своите изказвания, действия и решения, които можеха да вкарат яснота и праволинейност във всяка една ситуация.

Уникалното му чувство за хумор водеше до усмивки на лицата дори и на най-навъсените в компанията. Неговите творчески идеи бяха уникални и винаги различни спрямо мейнстрийма, който ни залива от всякъде.

Той беше винаги верен на своите близки, роднини и приятели. Всеки можеше да получи от него съвет и идея за решаване на личен, професионален и житейски казус.

Гецата беше душата на компанията във всеки един момент. Той не подражаваше на никой, а беше СЕБЕ СИ!!!

“Не бяхме кръвни братя, но бяхме братя по съзнание и идентичност!

Не мога да повярвам какво се случва, но знам, че в един даден момент ние отново ще сме заедно на едно друго място и там също ще търсим несправедливост и ще я показваме.

Геца, знаеш, че те обичам много и винаги ще бъде така, въпреки разликата в местата, на които се намираме. Не съм сигурен дали някога ще мога да се засмея по същия начин, по който ти ме караше да го правя- най-забавният човек с най-остро чувство за хумор, който познавам.

П.П: МБ”, това написа журналистът Николай Караколев по повод внезапната смърт на Георги Николов.

 

https://www.facebook.com/novinarika/posts/10231787164411948?ref=embed_post

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране