15.05.2024 | 17:24
Няма алкохол в кръвта на Кристиан, който се заби в дърво с джипа си и загина заедно със спътница
Mомче и момиче, на по 22 г., се намират за лечение в болница

Кръвната проба за алкохол на 21-годишния Кристиан Екмекчиян, който причини зверска катастрофа на бул. “Руски” в Пловдив и загина заедно с возещата се на предната седалка Теодора Николова, на 20 г., е отрицателна. Това сочат резултатите от назначената по досъдебното производство химическа експертиза. В процес на изготвяне са друго изследване, което трябва да даде отговор дали в кръвта на шофьора има следи от употреба на наркотични вещества, както и автотехническа експертиза – за установяване на причините за произшествието и скоростта на движение на автомобила, съобщиха от Окръжната прокуратура.

При пътното произшествие бяха ранени още двама младежи – момче и момиче, на по 22 г. Те се намират за лечение в болница. Хоспитализиран е пожарникар, върху когото паднал голям клон от дърво, докато се опитвал да извади пострадалите от колата.

Мелето стана около 3,30 часа на 13 май. Колата “Рейндж Роувър” се движела с близо 200 км/час от Централна гара към бул. “6 септември”, блъснала се в дърво в разделителната ивица и буквално се разцепила на две.

Теодора Николова беше погребана днес в гробищата на “Рогошко шосе” в Пловдив, а опелото на Кристиан е утре от 11 часа в централния траурен парк в града.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране