31.03.2024 | 23:59
Палавник: Перуката разделен с Мария Петрова заради таен син от секретарката Катя
За издръжката на детето и любовницата си Михайлов давал всеки месец по 5000 лева, отделно от това уредил Катя със служебен автомобил „Волво“ XC60

Бившият шеф на БФС Борислав Михайлов от няколко месеца живее разделен със съпругата си Мария Петрова заради авантюрата му с вече бившата му секретарка в БФС Катя, от която има 2-годишен извънбрачен син. Запознати с интимния свят на 61-годишния палавник разказват, че още миналата есен Мария Петрова напуснала семейната къща в затворен жилищен комплекс в „Драгалевци“ и се настанила в новопостроен дом в баровския столичен квартал „Бояна“, твърди „Уикенд”.

Мълвата донася, че Мария Петрова е жестоко обидена на съпруга си за „цялостно творчество“ – десетки мимолетни авантюри и перманентно пиянство, но чашата на търпението й преляла след като научила за незаконния син.

Запознати с любовна афера на Борислав Михайлов разкриват, че той бил в интимна връзка с дългокраката хубавица от Варна Катя още от 2020 г., малко след като младата дама постъпила на работа като секретарка във футболния съюз. За отрицателно време чернокосата красавица съумяла да завърти главата на своя началник и да се превърне в най-доверения му човек в БФС.

Разправят, че интимната връзка на Катя не останала в тайна за нейния съпруг и през лятото на 2020 г., малко след като забременяла, секретарката на Боби се е развела с мъжа си.
Оттогава издръжката й е изцяло поета от Михайлов, който дори купил за любовницата и тайния им син апартамент в затворения жилищен комплекс „Флора“ в квартал „Манастирски ливади“, построен преди години от президента на футболен клуб „Царско село“ Стойне Манолов. За издръжката на детето и любовницата си Боби давал всеки месец по 5000 лева, отделно от това уредил Катя със служебен автомобил „Волво“ XC60.

Огорчената Мария Петрова обаче нямала намерение да разтуря брака си с Боби, макар двамата да живеят разделено. Твърди се, че трикратната световна шампионка по художествена гимнастика се опасявала, че евентуален развод с Михайлов ще се отрази тежко на джоба й – парите в семейството отдавна са осигурявани от овъртоления в куп далавери Боби.

Михайлов и Мария Петрова се ожениха на 27 юли 1998 г., след като повече от 2 години криеха връзката си. Преди това героят от САЩ’94 беше женен за пловдивчанката Петя.

От първия си брак Михайлов има две пораснали деца – вратарят Ники Михайлов и дъщеря му Бисера, които го направиха дядо на три внучета. Михайлов има и дъщеря от брака си с Мария Петрова – Елинор.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране