14.04.2024 | 20:58
Петков: Когато “Осмото джудже” заплашва главен секретар – е голям проблем! По-голям от пудела
"Нормалните граждани на Израел не заслужаваха поредна атака"

Нормалните граждани на Израел не заслужаваха поредна атака. Така съпредседателят на “Продължаваме промяната” Кирил Петков атаката на Иран към Израел.

Петков допълни, че е разговарял в Давос с „един от високопоставените хора в Йемен”. Запитан за ролята на хутите, йеменският експерт казал: „Какви хути, дойдоха от руската паравоенна структура, направиха кемпове заедно с ирански оръжия, започнаха да стрелят по американските кораби използваха нашия персонал”.

Избори, пудели и още нещо

“И тази кампания продължава да бъде за същото нещо – да имаме една нормална европейска държава с институции, които разследват всички “пачки”, които са неправомерно дадени.”

Притесни ме, че с фокуса върху пачките, които са проблем, един друг огромен проблем се замаза. Осмото джудже (бел. авт. Борислав Сарафов) заплашва главния секретар и му казва кога да подава оставка, коментира Петков снимките с Живко Коцев и пачките.

“Когато прокурор, свързан с “Осемте джуджета”, заплашва главен секретар е голям проблем. По-голям от пудела, който виждам.”

Ще дадем гръб на всеки, който е жертва на бухалката на прокуратурата, каза още Кирил Петков.

Петков допълни, че разследването на снимките пудела трябва да продължи.

Той заяви, че това е атака на ГЕРБ, които искат да накарат хората да не излязат да гласуват.

Борисов се страхува от правосъдие заради стари грешки, а Пеевски държи прокуратурата. Така единият гарантира, че първият няма да пострада, докато правят така, че с общи гласове реформата в системата не се случи, заяви съпредседателят на ПП.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране