20.04.2024 | 23:54
Петков: Охраната на НСО, която ми беше зачислена, е имала за цел да ме следи (ВИДЕО)
"ГЕРБ и "Възраждане" имаха изработен механизъм за общи гласувания, а Бойко Борисов е перманентно зависим от Делян Пеевски"

Част от охраната на НСО, която ми беше зачислена, когато бях премиер, е имала за цел да ме следи. Анализатори и политолози искаха по 20 хил. лв. месечно, за да гарантират отразяване на тезите на правителството “Петков”. ГЕРБ и “Възраждане” имаха изработен механизъм за общи гласувания, а Бойко Борисов е перманентно зависим от Делян Пеевски. Това сподели в предаването “Евродикоф” на Сашо Диков бившият премиер и съпредседател на “Продължаваме промяната” Кирил Петков.

Петков заяви още, че от приятели разбрал, че двама от охранителите, зачислени му от НСО, като е станал премиер, имали за задача да го следят.

“Аз отивам при шефа на НСО и питам може ли тези двамата да бъдат сменени с други. Той казва – не може. Как така не може? Ако до утре не бъдат сменени, ви искам оставката утре. И той казва – не може да ми вземете оставката. Това беше първият ми досег до т. нар. перманентна власт. Оказва се, че така са структурирани всички служби в България – премиерът не може да ги сменя. Ето сега видяхме акад. Денков поиска оставката на шефа на ДАНС, а той му каза: гледай си работата”, посочи Петков.

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране