07.05.2024 | 10:43
Попфолк певицата с най-големия бюст се омъжи (СНИМКИ)
Двойката е заедно от 6 години

Юнона смени името си и се омъжи за изненадващо кратко време. Нели Владева, както се казваше певицата от Казанлък, успяла да се прекръсти с артистичния си псевдоним официално, при това дни преди да добави и новата си фамилия – тази на мъжа си.

Юнона Владева – Лесев се казва вече певицата по лична карта. Тя се омъжи на 13 април за любимия си, за когото не е споделила нищо, само, че са заедно от 6 години. Двамата се сгодиха миналата година по време на почивката си в Австралия. „За някои фатално, за мен едно от най-щастливите числа”, коментира Юнона датата на сватбата си. Вместо булчинска рокля, тя облече бял паталон и боди с ръкави от тюл. Сватбата бе в Несебър, в тесен семеен кръг.

„Подписахме 6-те години от първата целувка. И тази година сборът от тези числа значи безкайност. Отново повярвах, че нищо не се случва случайно и с гордост и обич приех и ще нося новото си име Юнона Владева – Лесев. Амин”, сподели певицата.

Тя разказа и историята на артистичния си псевдоним. Юнона е официалната съпруга на Юпитер, кралицата на боговете и главната богиня – прокровителка на брака, зачатието, раждането, грижите за децата и женската сексуалност. Името се свързва с обвързването, усещането за сродна душа, готовността за всеотдайност. „Юнона е архетип на страстна жена със силно желание да се слее, която приема сериозно обетите и ангажиемнтите си в брака и е пример за лоялност и преданост. Моят кръстник, беше любимия на много Нончо Воденичаров. Светло да му бъде”, сподели Юнона.

Певицата и Нончо Воденичаров се радвали на силна любов, преди животът да ги раздели. Изпълнителят почина в „Сървайвър” през 2009 г. на 53 години, като установената по-късно причина бе инфаркт, въпреки че до преди това прегледите и изследванията му били с изрядни резултати.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране