29.03.2024 | 13:16
Пореден цирк: Депутати шмъркали, а други се мажели с крем от тестис на усурийски тигър!
"Възраждане" и Манол Пейков си размениха зверски обиди

Груб, циничен и крайно невъзпитан език. Това демонстрираха днес депутатите в пленарна зала.

Напрежението за пореден път ескалира между старите познайници от „Възраждане” и Манол Пейков от ПП-ДБ.

Конфликтът започна с декларацията от името на “Възраждане”, прочетена от лидера Костадин Костадинов от трибуната. Тя беше по повод 20 години от присъединяването на България в НАТО. Костадинов обаче превиши времето си и Пейков започна да вика от място “Времето! Времето!”, за да му даде знак, че е надхвърлили лимита.

Самият Костадинов не реагира, но след него излезе Цончо Ганев, който шокира със следното изявление: “Само преди няколко дни видяхме депутатите на ПП-ДБ с едни жестове, които останах с впечатление, че шмъркат някакви субстанции по време на заседание. Той го е пял и друг път това нещо – че нищо евтино не се шмърка тук.

Но сега за пореден път наблюдаваме и чуваме един човек със съмнителна лична хигиена, миришещ периодично на алкохол да крещи неадекватно и да вие. Но не е нормално да имаме толкова рано сутрин пияни народни представители, а други – дрогирани”.

Затова Ганев отново предложи старата идея на “Възраждане” за контрол с дрегер за алкохол и наркотици в парламента, като депутатите сами ще поемат разхода. “Не е адекватно лицето Манол Пейков да влиза пиян, а някой друг – дрогиран, в залата и да крещи толкова неадекватно. Отделно, че е некъпан отново”, каза още той.

Манол Пейков, разбира се, отвърна на удара. “Както винаги, крадецът вика: “Дръжте крадеца”. Г-н Ганев, на който лично от Русия му изпращат всеки ден за намазване специален крем от тестис на усурийски тигър и байкалски шлемник, говори за хигиената на другите. Човек, който спи с шапчица, понеже доставката на лекарствата от Русия идва веднъж на две седмици по обясними причини. Господа, спрете, вашата игра приключи, спрете с инсинуациите. Желая ви много щастие и успехи в бъдещите ви начинания”.

След като скандалът ескалира, Росен Желязков даде почивка от 10 минути, за да се успокоят страстите. Острите обиди продължиха в кулоарите на парламента. “Подвиквах им, че времето им е приключило”, каза пред журналисти Пейков. Качиха ми се на главата, допълни той.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране