07.02.2019 | 16:40
Пеевски дава 1,5 млн.лв. за турне на любовницата си Цвети, слага й девствен пояс
Чалгаджийката и Миро ще пеят за ДПС на местните избори

Новина, по-гореща от историческия консенсус за съдебната реформа, постигнат от Бойко Борисов и градусите навън, обикаля политическия и фолк елит. Депутатът от ДПС Делян Пеевски се изръсил с 1,5 милиона лева за лятно турне на своята изгора Цветелина Янева.

Парите баровецът-политик отпуснал, защото обещал на ДПС  да превърне концертите в предизборна кампания. От сумата 300 000 били заделени авансово на “звездата” Миро, за да се съгласи да участва в музикалния рейд и да пее в дует с Цвети. Изборът на Миро не бил случаен. Според Пеевски той е “безопасна игла” и нямало да скочи на и любовницата му. За всеки случай депутатът от ДПС прикрепил към фолк певицата четирима телохранители. Те трябвало да я пазят от другите участници в концертното турне, които можели да налетят сексуално на пищната блондинка, пише “Фрог”.

Пред съмишленици от кръга #Кой ревнивецът Пеевски често развивал “теорията”, че всички жени са курви и трябва да им се слага железен девствен пояс, както в Средновековието. Заканвал се не на шега да поръча такъв за Цветелина Янева, който обаче да използват и като сексиграчка при садо-мазо изпълнения… Депутатът бил толкова ревнив, ме пускал след Цветелина Янева копои да душат, да не би да му слага рога. Не е ясно обаче дали “шпионите” не взимат пари и от нея, за да казват на Пеевски каквото иска да чуе.

Миро отначало се дърпал за летния воаяж с половинката на мастития депутат, но солидната пачка се оказала убедителен аргумент. Той обаче не подозирал, че ще бъде употребен в политическата агитация на ДПС. Очаква се преди концерта в Пловдив да избухне скандал, тъй като мероприятието е предвидено за Античния театър. Кметът Иван Тотев дал съгласие, защото бил натиснат от Пеевски, но треперел да не го погнат съпартийците му от ГЕРБ, както и пловдивчани. Известно е, че майните са много чувствителни към злоупотребите с Античния театър и не приемат от сцената му да кънти чалга. През май вече имаше протести срещу концерт на “Пайнер” и той бе отменен. Не е ясно какъв мотив ще изтъкне Тотев, за да се оправдае, че е клекнал на Пеевски за Цветелина Янева.

Част от “бюджета” за турнето щял да отиде и за платени “фенове”, които да играят ролята на публика, за да се избегне гаф с празни театри. Има вариант футболни фенове и част от т.нар. “контрапротест”, на който платени тийнейджъри крещяха срещу правосъдния министър и в защита на главния прокурор, да бъдат командировани да аплодират изпълненията на Цветелина и Миро. “Знам, че ще има много съмнения и скандали около това турне, но парите ми трябват. А и участват някои добри музиканти и вокалисти. И те са притиснати от мизерията. Пеевски ми е неприятен, знам, че олицетворява политическата мафия, но се опитвам да си внуша, че парите му не миришат”, сподели един от наетите участници за задаващия се 4-концертов маратон. Той обаче е категоричен, че ако научи, че парите са от мръсен бизнес, ще се откаже дори и по средата на турнето.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране