07.03.2024 | 22:01
Скандал в НС! “Възраждане”: Манол Пейков е пияница!
Депутатът от ПП-ДБ ги изпрати на психолог, призна, че е "пълничът и рошав"

Скандал възникна между представители на „Възраждане” и депутата от ПП-ДБ Манол Пейков по време на изслушванията на премиера и министъра на отбраната в Народното събрание.

От „Възраждане” обвиниха Пейков, че е дошъл в Народното събрание в нетрезво състояние, което нажежи атмосферата в пленарната зала.

От своя страна Пейков препоръча на депутатите от партията на Костадин Костадинов посещение при психолог.

„Приветствам това, че квесторите изведоха лицето Манол Пейков, който е във видимо нетрезво състояние. Как може да го допускате тук и да очаквате да взема важни решения за България по този начин?”, заяви Ангел Георгиев.

Стигна се дотам, че парламентарните квестори го изведоха от пленарната зала. Пейков, който скоро след това се върна, поиска лично обяснение, като заяви от трибуната:

“Господа и симпатяги, имам много несъвършенства. Пълничък съм, понякога съм рошав, кривоглед съм, но пиенето не е един от пороците ми. Събират ми се около 50 грама на година. Така че, моля ви, проверете си опорките още веднъж.

Виждам, че съм трън в задните ви части, търсите начин да влезете под кожата ми. Това не е правилният начин. Трябва да го преосмислите. Може би с по-цивилизовано отношение, може би, ако промените отношението си към себе си и към света, може би, ако имате по-малко гняв към околните и към себе си. И може би, сериозно ви го препоръчвам, също и среща със специалисти психиатри. Това също върши работа”.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране