03.06.2024 | 22:41
Слави: Кирил Петков е лъжец! Поздравявам го с песента “Време е някой да изхвърли боклука” (ВИДЕО)
Този човек е сбъркан на тема пари, коментира Трифонов

В някакво интервю, Кирил Петков е казал, че съм го попитал, цитирам: “Защо си се огледал в моя милиард?”. Според него това е станало на среща на четири очи между мен и него в моя кабинет. Тоест, моята дума срещу неговата дума. На предишните избори го гледах как в интервю по БТВ каза, че съм му се обадил по телефона и съм го попитал – “Къде е моят милиард?”. Сега историята е еволюирала. Сега пък, съм го питал в моя кабинет “Защо си се огледал в моя милиард?”. Явно Кирил Петков е фиксиран на тема пари. Това пролича и от записите, които изтекоха, в които той говореше основно за кеш, искаше някакви милиони от някакъв си Пламен. Въобще, този човек явно е сбъркан на тема пари.

Това написа на личната си страница във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов по повод интервю на Кирил Петков, в което и той е бил цитиран. Ето и още от коментара на шоумена:

Кирил Петков е лъжец. Излъга, че съм мафиот и аз го осъдих. Сега отново лъже за мен, аз отново ще го съдя и отново ще го осъдя. Защото истината е, че не съм искал никакви пари на Кирил Петков и не съм се оглеждал в никакви милиарди. На четири очи бих казал на Кирил Петков неща, които ме е срам да опиша, защото имам възпитание, а аз когато псувам, псувам много цветисто. Така че, по-добре да не сме на четири очи с Кирил Петков, защото … защото се познавам.
Според него аз съм бивш певец. Затова ще го поздравя с една бивша песен. Странно защо актуална и сега. Песента се казва “Време е някой да изхвърли боклука”.
Посвещавам я на ПП/ДБ.

Слави Трифонов/”Фейсбук”

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране