24.02.2024 | 19:11
След побой в София: Убиха кримигероя Пилето (ВИДЕО 18+)
Ивайло Чобанов беше заподозрян за извършения опит за убийство на Благой Иванов–Багата и за стрелба срещу криминално проявен

Има жертва при сбиването на „Черни връх“ в София. За случая стана ясно, след като от СДВР разпространи кадри от местопрестъплението и призоваха гражданите да помогнат с информация за установяването на побойника. Зверството е извършено на кръстовището на ул. „Златен връх“ и бул. „Черни връх“ в София, съобщава GlassNews.

На кадрите (ВИДЕО 18+) се вижда единствено мъж, който стои прав пред вратата на отворена кола, следва удар от друг мъж, който е в колата, и той е съборен на земята.

По информация на медията загиналият е Ивайло Чобанов – Пилето. Той е бил близо месец в кома и е издъхнал преди четири дни в „Пирогов“, информира още GlassNews.

Очевидци предполагат, че между мъжете е настъпил конфликт заради неправилно паркиране.

За Пилето се знае, че е криминално проявен. Смята се, че е бил заподозрян за извършения опит за убийство на Благой Иванов–Багата и за стрелба срещу криминално проявен.

Има криминална регистрация от 2002 г. за нанасяне на побой на служител от МВР, за кражба, за хулиганство, за унищожаване на частна собственост, за отправяне на заплахи. Установено е, че през август 2012 година е държал 22-годишна жена против волята ѝ. Тя е била малтретирана и принуждавана да проституира.

Убиецът е задържан още същия ден. Повдигнати са му обвинения, но е освободен от съдия без мярка.

Баща му е бизнесмен. Преди години е задържан за наркотици в чужбина.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране