05.03.2024 | 15:51
Токов удар при риболов отне живота на обичан русенски учител и диджей
Инцидентът стана в района на „Рибарски комплекс за спортен риболов“ в с. Писанец

Нелеп инцидент по време на риболов отне живота на обичания начален учител от ОУ „Иван Вазов“ Русе и диджей Николай Димов, известен като DJ Змей.

“На 04.03.2024 год. в 15,27 часа, чрез тел.112 в ОДЧ на ОДМВР -Русе, е получено съобщение, че в района на „Рибарски комплекс за спортен риболов“ в с. Писанец, обл. Русе, при досег с рибарска въдица до контактната електрическа мрежа е починал на място мъж, роден в гр. Русе.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, като при извършения оглед е установено, че причина за инцидента е досег до контактната електрическа мрежа преминаваща успоредно на водоема в с. Писанец с осем метрова карбонова телескопична въдица марка „Poke“, като по трупа на мъжа са установени ясни изгаряния в областта на дясна длан и ляв долен крайник в областта на ходилото.

Близките са уведомени, а по случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.127, ал.1 от НК до изготвяне на съдебно медицинска експертиза доказваща причините за смъртта на лицето”, съобщиха от полицията в Русе.

Екипът на ANTENI.EU поднася искрени съболезнования на семейството и близките на Ники Димов!

Мир на душата му!

https://www.facebook.com/fcdunav/posts/pfbid02VFFQoVLZncPYm1DkoZ1vwaYNK9tageHYLa7gpKptSBY3b2tgisxxnAeSnVvZysvel

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране