23.04.2024 | 17:52
Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното!
Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии….Безскрупулна и арогантна личност сте, пише Ева Бекова

Бивши вече симпатизанти на евродепутатката от БСП Елена Йончева я засипаха с унищожителни критики след като стана ясно, че ДПС я издига за нов мандат в Европейския парламент. Феновете й разгневени и не крият това по поста й във „Фейсбук“, в който благодари на движението за номинацията.

Ето и част от тях:

Анета Апостолова

Защита на журналистите от цензура?!? Ами точно лидерът на ДПС забранява участия в радиото и сваля интервюта от ефир! Кого точно защитавате? Журналистите или Делян Пеевски?!?
Погнусата от подобни безпринципни врътки става всекидневие! Няма да ви пожелая успех – не ви е нужен! ДПС ще ви изберат под строй! Можете да се гордеете с това!
Анета Апостолова ще й купят мястото в ЕП,това го умеят ДПС то
Elena Picova , ще ги строят да гласуват до един! Не вярвах, че съществува чак такава безпринципност!

Филип Ерменчов

Вземете и Таков и Ваня Григорова в партията си, и без това и 3-мата сте депесари.

Eva Bekova

Нищо не знам и не виждам резултат от битките ви. Но виждам , че сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии….Безскрупулна и арогантна личност сте.

George Chilov

трагедия …пълна ..не ДЪНОТО .ами по него копаете

Viktor Ivanov

ДПС Благоевград направиха толкова много за региона и Булгартабак, грехота е да не се припознае една такава кандидатура. Браво г-н Пеевски!

Elena Picova

Не е истина колко може да падне човек …ударихте дъното

Ilia Bojilov

Браво😂😂

Toni Tonito

Elena ye Ruska spyonka,Tryebva prokuroria fa ye Rasledva.

Постът на Йончева:

“Благодаря за номинацията, която получих от ДПС – Благоевград да участвам в кампанията като кандидат за евродепутат. Приемам това като признание за всичко, което съм постигнала в Европейския парламент за България.

Както неведнъж съм казвала публично, решението дали ще се кандидатирам зависи от това дали ще мога да продължа битките, които съм водила през последните пет години за страната си, и дали ще получа подкрепа за това. А именно:

– Спиране на безконтролната миграция – Спиране на трафика на хора (каналджийството)
– Работещи мерки срещу корупцията на национално и европейско ниво
– Защита на журналистите от цензура и от политическо преследване

Като евродепутат успях да направя пробив по редица теми:

– Водих преговори по цялостното законодателство в Пакта за миграция като председател на групата с представителите на Европейския парламент, Европейската комисия и Съвета. След пет години дискусии Пактът беше приет. Той отменя несправедливия за България Дъблински регламент. И ще спомогне за намаляване на безконтролната миграция.
– Започнахме работа по законодателство, което по ефективен начин да ограничи трафика на хора (каналджийството)
– По моя инициатива беше предложено законодателство за свобода на медиите. Отстоях включително и предложението, което да гарантира прозрачност на медийната собственост и финансиране, защитата на журналистите от цензура. Социалните мрежи вече няма да могат да свалят качествено медийно съдържание.

Това е само част от моята работа в Европейския парламент. Тя е публична.

Ще приема подкрепа за участие в европейските избори, която да ми позволи да продължа да работя по тези важни за България теми. Ще приема подкрепа, която би ми дала свободата да ги отстоявам”.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране