06.07.2019 | 10:44
Веселин Марешки ще прави ”Шоуто на Веско”
Всички фирми ще дават пари...
Лидерът на партия ”Воля” и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки обяви пред БНТ, че обмисля в края на месеца да създаде собствено шоу в часовия пояс от 22:30 до 23:30 ч.

,,Замислям се дали да не направя собствено шоу, само че още не съм решил как да се казва -”Шоуто на Веско” или ”Шоуто на Марешки”. Обмислям го за края на месеца и може би ще бъде доста по-интересно от това, което е в момента и което приключва именно в края на юли (става дума за ”Шоуто на Слави” – б.р.)”, заяви Марешки и не изключи някой ден да създаде и своя телевизия, ако успее да намери добър екип.

По политическите теми лидерът на ”Воля” коментира намаляването на партийните субсидии на 1 лев на глас.

,,На практика една голяма част от българския народ го поиска този закон, затова се съобразихме с техните желания”, посочи Марешки и допълни, че първият въпрос от референдума, касаещ промяна на избирателната система, е бил доста по-важен от размера на партийната субсидия.

,,Всички фирми ще дават пари. На практика това финансиране се осветлява, защото и досега го е имало, но е ставало в куфарчета, чантички, торбички, пликчета и т.н. Така ще се види и тайният лобизъм, обясни той.

След това Веселин Марешки опроверга информациите, че ще се кандидатира за кмет на София.

,,Разбира се, че няма да се кандидатирам за кмет на София. Това би било много голяма стъпка надолу за мен. Обявих новината единствено с иронична цел”, разясни зам.-председателят на парламента и изказа мнението, че Мая Манолова би имала успех да спечели местния вот в столицата, но само ако е с Бойко Борисов.

Председателят на ”Воля” още веднъж възрази срещу сделката за закупуването на изтребителите Ф-16.

,,Лекарствата на всички българи могат да станат безплатни с част от парите, които ще бъдат дадени за самолетите. Ако ги купим, най-добре би било да ги замразим в някой хангар и никога да не ги използваме”, завърши Марешки.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране