27.09.2019 | 22:28
За Ангел Джамбазки София е по-важна от Европа, твърди общински съветник
По думите на Карлос Контрера темата за транспорта не трябва да се свежда само до метрото

За Ангел Джамбазки София е по-важна от Европа. “Битката за София” звучи драматично, а не е необходима. Кампанията трябва да е спор за идеи, а не на лозунги. Хората не разбраха нищо от пререканията. От ВМРО призоваваме за разумен дебат. Това заяви в предаването пред БНТ Карлос Контрера, който е настоящ общински съветник в столицата и кандидат за бъдещ такъв от листата на ВМРО-БНД.

“Нека да бъдем разумни в предложенията по време на кампанията, всички струва пари и усилия. От ВМРО поставяме темата за сигурността – градът трябва да е по-сигурен и безопасен. За нас е логично кварталите да получат своето нормално осветление. Където има асфалт – да има и осветление, мисля, че това е лесно постижимо. Така ще се намали и битовата престъпност”, каза още той. Според него трябва да има и общинска полиция, особено в паркове, където стават тежки престъпления.

По думите на Контрера темата за транспорта не трябва да се свежда само до метрото. Лесно изградими са и таксиметровите стоянки, които да улеснят клиентите и самите шофьори. “Има огромен брой жалби за недобре маркирани пешеходни пътеки, заради които стават множество ПТП”, посочи кандидатът за общински съветник от ВМРО.

Воеводите предлагат и екологична мярка – малки ученически автобуси – те ще взимат и прибират децата, ще намалят трафика и ще спестят на родителите, бабите и дядовците времето за водене до училище.

“Имаме силни кандидатури в София, Пловдив и Русе. Смятам, че ще имаме успехи на 27 октомври. Джамбазки има силен шанс”, завърши Карлос Контрера.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране