02.05.2019 | 0:01
Защо Майдел и Габриел са кандидати на България?!
На евродепутатствуването в България се гледа като на изгодна далавера

Интересен дебат са разгоря във Фейсбук на тема: Справедливо ли е българските граждани да плащат европейските заплати на Ева Майдел и Мария Габриел.

Дискусията стартира с пост на Божидар Чеков:

„В БЪЛГАРИЯ БИЛО МЕКОТО НА БАНИЦАТА!

Ева Мейдел и Мария Габриел са австийска и френска гражданки!

Защо ще получават заплати от бюджет определен за България, а не си опитат късмета в страните, в които живеят семейно? Депутатските квоти на Франция и Австрия са несравнимо по-многобройни и щедри от българската!”

Коментари по статуса:

Стоян Георгиев:  Попитайте тези, които са ги предложили и утвърдили в листата?

Vili Atanassova-Abd:  Как защо-там нямат шанс дори да ги погледнат 🙂

Vanko Ivanov:  Че на Франция и Австия тез персони за чий са им?

Cvéty Tronville:  Щото на Запад трябва да се доказваш, а не може да поникнеш от нищото с хилядна заплата на гърба на държавата, дори и да си син на Саркози или Льо Пен. Запознатите знаят защо използвам тия френски персони…

Nikolay Kolev: Австрийците и французите няма да позволят на две българки, оженени по сметка, да представляват държавите им.Такива като тия двете са хиляди. Въпреки предимствата, които им дава брака, няма как да изкарат с труд заплати на евродепутати. На евро-депутатствуването се  а в България се гледа като на изгодна далавера. Лесни пари, и то много, само за да гласуваш за това, за което ти кажат. Не знам вярва ли някой на легендите за защита на националните интереси ??

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране