29.04.2024 | 21:58
Атанас Русев завежда дело за клевета на Кирил Петков: Той излъга и предаде надеждите на цял народ
"Такива хора като теб трябва да бъдат не само извън политиката, но и извън обществения живот"

Председателят на сдружението “Да опазим Корал” Атанас Русев отговори на Кирил Петков, който по-рано днес замеси Румен Николов – Пашата в историята с фалшифицираните документи.

По-рано днес Кирил Петков разказа в своя профил как през 2022 г. дал списък на тогавашния главен прокурор Иван Гешев с 19 имена и Румен Николов – Пашата бил едно от имената. По думите на съпредседателя на “Продължаваме промяната” след това председателят на сдружение “Да опазим Корал” Атанас Русев му се обадил, за да му крещи защо е включил Пашата в списъка. По-късно се обадил и на бащата на Петков по същата причина.

Русев нарече тези твърдения “изтъркани опорки, дето ги спускаш, за да си изчистиш всички измами, с които влезе в политиката”. Председателят на сдружението твърди, че това са лъжи и каза, че ще заведе дело за клевета срещу Петков.

“Ние реагираме по закон, защото всяко бездействия от страна на сдружението и лично от моя страна би означавало съучастие към това престъпление, което не може да допуснем. Потърпевши са не само Корал, но и цялото общество, което ти имаш претенции да управляваш. Докога ще продължаваш така да лъжеш и да мажеш? Такива хора като теб трябва да бъдат не само извън политиката, но и извън обществения живот. Ти излъга и предаде надеждите на цял един народ. Знаеш каква е съдбата на предателите по справедливост”, написа още Атанас Русев във фейсбук профила си.

С коментар се включи и бащата на Кирил Петков – Петко, който заяви, че Русев многократно му е казвал, че е близък с Пашата.

 

“>

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране