17.05.2024 | 21:08
Джипът на НСО от катастрофата с Петков без „Гражданска отговорност“ и технически преглед
Наистина нямам думи! Що за идиотщина от пиарите на „Продължаваме промяната” – нима ще ни представите Кирил Петков и като неврохирург, пита Григор Лилов

Джипът от катастрофата с Кирил Петков е без „Гражданска отговорност“ и технически преглед. Такова разкритие прави разследващият журналист Григор Лилов след проверка в Гаранционният фонд по повод кървавия сблъсък на автомобил на НСО и цивилна кола, в която загина един човек.

Ето постът на Лилов, придружен със съответния документ:

“ДЖИПЪТ ОТ КАТАСТРОФАТА –
БЕЗ ГРАЖДАНСКА ОТГОВОРНОСТ!!!
БЕЗ ТЕХНИЧЕСКИ ПРЕГЛЕД
Проверка в Гаранционният фонд показа, че джипът от катастрофата с Кирил Петков е без валидна „гражданска отговорност“.
Проверих вкл. и варианти с други букви след числата.
Няма и технически преглед.

Ето каскво написа по-рано по темата Григор Лилов:
Всичките 4 души в джипа на НСО са били откарани за преглед в болницата – 2 служители на НСО, Кирил Петков и… ?. Хм, защо името на на този ? се пази в тайна. Знае се, че шофьорът на автомобила на НСО е настанен в болница. Мълчи се за състоянието му. Мълчи се и за лицето, което засега идентифицирам с „?”
______________________________
Междувременно в профила на Кирил Петков излезе пост, в който той обеща съвсем изненадващо, че ще спре предизборната си кампания.
______________________________
Като „убедителен” мотив изтъква, че щял да помогне с всичко, с каквото може, на пострадалата жена (с тежка черепно-мозъчна травма) и нейните близки.

Наистина нямам думи! Що за идиотщина от пиарите на „Продължаваме промяната” – нима ще ни представите Кирил Петков и като неврохирург? Колко пъти да повтарям, че пиарработата на ПП не струва пукната стотинка и само причинява беди!”.

Вижте публикацията на Лилов с документите!

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране