18.09.2022 | 12:43
Борисов минал на другия бряг – другарки от ГЕРБ в черни забрадки, но не и Вебер
Бойко отвърна на питащ го, че не е сигурен коя е Мата Хари и допуснал, че би могло да е мъж...

Помните ли как Бойко Борисов разказваше в едно интервю за германския вестник „Франкфуртер алгемайне цайтунг“, че имал „човешки потребности“ и затова му гостували различни дами?
Уточни също, че т.нар. Мата Хари е хубава жена и сигурно тя е снимала спалнята му, него самия на кревата по чаршаф, а в нощното шкафче милион евро, златни кюлчета и пищов. Никой не се усъмни, че поне в частта за „човешките потребности“ и хубавите жени не е излъгал. За останалото всички са наясно…

За креватните подвизи на лидера на ГЕРБ се говори отдавна. Доколко са верни, преувеличени или омаловажени – той си знае.

ГЕРБ – Жени обаче винаги са го защитавали и са допълвали всеки път портрета му на мачо, посвещавайки му стихове, песни и гоблени..

В петък ситуацията рязко се промени. Мрак забули небето… Пред журналист в Габрово, който повдигнал въпроса за Мата Хари, големият бял мъж от Банкя отвърнал, че не е сигурен коя е Мата Хари и допуснал, че би могло да е мъж. О, богове! Едно изречение и след миг – десетки разбити сърца, ускорен пулс и сърцебиене на границата на инфаркта…

Клин Истууд казва: Мъжете, които са уверени в своята мъжественост и вътрешно балансирани, не отварят тази врата.

Защо Борисов я отвори? Феновете му прощаваха всичко: просташките изрази, откраднатите милиарди, лъжите, както и че закотви България на дъното на Европа, дори Руския-Турски поток за 3 милиарда преглътнаха, но да ги предаде по този начин…

Новата ситуация оголва като жица на ел-инсталация още едно съмнение – за топлата дружба между Борисов и шефът на ЕНП Манфред Вебер. С очите си видяхме и с ушите си чухме как Вебер преди два дни самоотвержено защитаваше нашия човек пред полупразна зала в ЕП и сред насмешливите реплики на евродепутати. Кой се хвърля така на амбразурата, ако… няма дълбок мотив?

Спомнете си обаче прегръдките и целувките между Борисов и предишния председател на ЕК Жан-Клод Юнкер.

Съмненията разяждат като ръжда и най-желязната вяра…

Да не говорим за лятото на 2016 г? На пищен купон в благоевградското село Черниче, шефът на строителната фирма „Агромах“ Методи Бачев се изцепи: „Кметът на Симитли, Апостол Апостолов, е е..л премиера Бойко Борисов“. Настъпи суматоха, плъзнаха злокобни клюки. Прокуратурата дори се самосезира и започна разследване.

Кметът на Симитли Апостол Апостолов по този повод заяви пред журналисти: „Не ме занимавайте с глупости, не съм спал с премиера, приятна вечер“.

Не е спал, човекът, но синът му стана депутат от ГЕРБ и се прочу с нелепи изказвания.

Сложно нещо е политиката. Понякога и най-опитните политици се изпускат. Бойко Борисов е под напрежение и затова се е пошегувал. Но от друга страна все повтаря, че казва единствено и само истината. Това няма как да не обърка клетите гербаджии.

И понеже е събота, ще ви разведря с един стар, но мъдър виц.

Евреин бил на гости у друг евреин. Два дни след като си тръгнал гостът получил телеграма: „Моше, искаме да ти кажем, че у нас се зароди лошо чувство към теб. Не искаме да ни идваш вече на гости. След като си тръгна установихме, че ни липсва една сребърна лъжичка“. Моше веднага отговорил: „Съжалявам, но не съм взимал никаква лъжичка“. Скоро получил нова телеграма: „И ние съжаляваме – намерихме лъжичката, но лошото чувство остана“.

Иван Димитров/Фрог нюз

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране