01.04.2024 | 11:26
След 20 години мъки: Слави пребори множествената склероза!
Трифонов се е подложил на експериментална модерна терапия, която дала учудващо добри резултати. Пристъпите на скованост почти изчезнали, дори качил няколко килограма

Слави Трифонов почти се е излекувал от коварната болест, която го мъчи вече близо 20 години – множествена склероза. Дългия е значително по-добре, отколкото беше преди няколко лета и в момента дори се движи без помощта на бастун, издават хора от най-близкото му обкръжение.

Ако се вярва на слуховете, от есента на миналата година Трифонов се е подложил на експериментална модерна терапия, която дала учудващо добри резултати. Пристъпите на скованост почти изчезнали, дори качил няколко килограма. Освен това, Слави започнал да се подлага на ежемесечен престой в барокамера, която възвърнала жизнените му сили. Всеки ден в къщата му идвал и сертифициран рехабилитатор, който му помагал в раздвижването. Слави дори намирал сили да тренира в личната и фитнес зала, която е направил в имението си.

Окрилен от значителното подобрение на здравето си, шоуменът-политик планирал да се завърне и на сцената с голям концерт заедно с „Ку-ку бенд”. В момента се уточнява къде да бъде спектакъла – дали в зала „Арена София”, или дори на националния стадион „Васил Левски”, където преди няколко години бе едно от знаковите шоута на Трифонов и компания. Това щяло да бъде и пирона в предизборната кампания на партията му „Има такъв народ”. Слави дори обмислял този път да се яви в листите като депутат и дори да влезе за кратко в бъдещия парламент.

Междувременно, Трифонов се е активизирал и на бизнес фронта. 5 години след като напусна с гръм и трясък Би Ти Ви и започна да бълва огън и жупел по нея, той се завръща на бял кон в нейната програма. Негова фирма ще прави втори сезон на състезанието „Бягство към победата”, което през 2009-а беше снимано като проект на „Шоуто на Слави”.

Бомбата със завръщането на шоумена от Учиндол беше пусната от телевизията в сряда. „Забавният и обичан формат „Бягство към победата“ ще бъде част от обновената програмна схема на Би Ти Ви през 2024 г.”, се казва в официално съобщение на медията. В него не се споменава името на Трифонов, но черно на бяло е написано, че предаването, което някога беше проект на „Шоуто на Слави”, е поверено на „ЕМД Ентертеймънт“ и Евгени Димитров – Маестрото.” Всеки, който се интересува от темата, знае, че зад всички тези предавания стои името на Слави, само че чрез фирмата му „Седем-осми”. Проверка на „Уикенд” установи, че Дългия е съдружник на Маестрото и в новата компания.

Предаването най-вероятно ще тръгне още през лятото или най-късно – през есента. Това е голямото завръщане на Слави Трифонов в Би Ти Ви, което в случай на успех най-вероятно ще бъде последвано от още проекти. То идва само 4 месеца след завръщането в телевизията на програмния директор от нейните златни години – Апостол Пенчев.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране