11.06.2021 | 21:02
Ивайла Бакалова: Със сигурност аз помогнах на Борислава Йовчева (ВИДЕО)
Каква е връзката между нея и Мис Бикини от разследването срещу бившия премиер Бойко Борисов в Барселона, очевидно тепърва ще научим

Разкритията на Ивайла Бакалов пред „Антикорупционен фонд“ продължават. Бившият модел разказва подробностите около задържането на партньора ѝ Веселин Денков и искането да плати 100 хил. евро, за да излезе от ареста.

„Искам да вдъхна кураж на всички, които са били рекетирани по този начин“, това обяснява Бакалова, която е записала със скрита камера искането за парите, както и разговорите по телефона с лицата, които участват в преговорите.

Пред „Антикорупционен фонд“ застават двама записани. Единият е адвокат Емил Писков, бивш служител на ГДБОП и ДАНС, който казва на Бакалова, че сумата за да излезе Денков от ареста няма да е по-малко от 100 хил. евро. Той се защитава с това, че е спомената сума е поискана като хонорар. Писков предлагал да му се плати подобна фантастична сума, когато искал да отклони тактично клиенти, с които не иска да работи.

В преговорите за 100-те бона в евро участва като консултант и Мартин Божанов, който е записан да коментира по телефона Специализирания съд, който гледа делото на Веселин Денков. Той заявява: „Този съд е държавата!“

На коментар на Бакалова, че тя действа и чрез посолства за освобождаването на партньора си, Божанов обяснява, че Специализираният съд изобщо не се интересува от посланици и „и на посланика може да гледа мярка“. Божанов също се среща с „Антикорупционен фонд“, като държи най-вече да подчертае, че не е осъждан и срещу него няма висящи дела.

Ново видео във Фейсбук завършва с интересна реплика от страна на Бакалова: „Не знам дали съм помагала на Васил Божков в Дубай, но със сигурност помогнах на Борислава Йовчева“.

Каква е връзката между Ивайла и Мис Бикини от разследването срещу бившия премиер Бойко Борисов в Барселона, очевидно тепърва ще научим.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране