01.12.2019 | 16:43
Корнелия Нинова с колие и обици за 10 000 лева
Шефката на БСП пазарува изящни бижута с бутикови кристали

Коледата е подранила за Корнелия Нинова и тя вече си е направила скъп подарък. Преди дни шефката на социалистите заслепи камерите в тв студио, появявайки се с маркови бижута с искрящи сини камъни.

Оказва се, че комплектът от колие и обици са от последната лимитирана колекция на бижутерийния гигант „Сваровски“ и тяхната обща стойност е 5,990 долара, или 10 568 лева. Специален в накитите е не само 3D камъкът в син нюанс, но и покритието. Според сертификата на компанията производител то е направено от родий. Всъщност родият е най-скъпият от всички благородни метали – цената му е почти двойно по-висока от тази на платината и от три до четири пъти по-скъпа от тази на златото. Защо? Защото родият е много рядък метал, среща се само като страничен продукт от добива на други руди, но е доста трудно да се извлече. Поради тази причина той дори не е бил открит до 1803 година. Повечето находища са в Южна Африка, но такива има още в Русия и Канада.

Очевидно Нинова има вкус и разбира от бижута, като знае в какво да инвестира заплатата си. Нейни колеги от „Позитано“ 20 издават, че това съвсем не е единственото бижу в колекцията й, произведено от „Сваровски“. Разходка из снимките на БСП лидерката през последната година показва, че тя почти всекидневно се появява с техни артикури, но от по-ниския клас. Цените им въпреки това не са никак ниски и такива под 200 долара рядко се срещат.

Освен към колиетата и обиците Корнелия има афинитет и към другите видове аксесоари като диоптрични и слънчеви очила, часовници и дамски чанти. За тоалети партийната шефка харчи по-малко, но от време на време може да бъде видяна да пазарува рокли и костюми в един от любимите магазини на първата дама Десислава Радева „Макс Мара“.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране