01.04.2021 | 13:42
Борисов пак захапа Радев: Аз си карам джипа, а него го возят с Мерцедеси (ВИДЕО)
Премиерът подчерта, че години наред хората му се радват, защото им осигурява работа и бъдеще

Бойко Борисов, който инспектира напредъка по строителните дейности на АМ „Европа“, не пропусна отново да захапе президента Румен Радев.

“Аз си карам сам джипа, не ползвам шофьор, а Радев се вози на Мерцедеси. Или пък другите колеги, какво им вади очите 15-годишна джипка? За да минаваме по тези трасета, затова го ползваме. Ако се возиш на „Мерцедес“ не е страшно, но ако си караш джипката и си вършиш работата, трябва да те коментират. Нека ме коментират. Всичко това е било поляни, скали и гори“, коментира разпалено Борисов.

Според него, ако е било много лесно да се захванеш с такова мащабно строителство, другите щяха да го направили десетилетия преди това. Той подчерта, че строителите на магистралата се радват, защото им е осигурена работа. „По цялото трасе се полага основата в двете посоки, за да се направи магистрала за българите“, каза още Бойко Борисов и поздрави строителите, които “години наред ни се радват, защото осигуряваме на българите бъдеще, а на тях работа“.

По-рано през деня Борисов огледа на място напредъка по реконструиращата се 6-километрова отсечка от Южната дъга на Софийския околовръстен път между връзката с АМ „Тракия“ и кв. „Младост“. „В този участък се чакаше по два часа и половина в задръстване, особено в петък и неделя вечер. Сега хората ще го минават в рамките на минута и половина“, отбеляза министър-председателят.

Борисов изтъкна, че строежът на Южната дъга е мащабен проект с грижа към хората, който предвижда изграждането също на парковото пространство и велоалея в района на река Искър.

 

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3052994278261955

 

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3052995464928503

 

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/3053005014927548

 

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране