22.11.2022 | 22:38
Край! Манчестър Юнайтед шитна Кристиано Роналдо
Португалската звезда остана без отбор

Сагата между Манчестър Юнайтед и Кристиано Роналдо приключи! „Червените дяволи“ обявиха на клубния си сайт, че се разделят по взаимно съгласие с шесткратния носител на „Златната топка“.

През последните месеци напрежението между португалеца и клуба от „Олд Трафорд“ постепенно нарастваше и стигна своята връхна точка, когато Роналдо даде интервю пред Пиърс Морган.

В него Кристиано отправи критики към ръководството на Юнайтед, казвайки, че се чувства „предаден“, като добави, че не изпитва уважение към мениджъра Ерик тен Хаг. Звездата на „червените дяволи“ сподели в интервюто, че клубът иска „да се отърве от него“.

37-годишният футболист изигра едва четири мача от началото на сезона във Висшата лига, след като през миналата кампания той стана голмайстор на отбора с 24 попадения във всички турнири.

„Кристиано Роналдо напуска Манчестър Юнайтед по взаимно съгласие, като решението влиза в сила незабавно.

Клубът му благодари за огромния принос през двата престоя на „Олд Трафорд“, отбелязвайки 145 гола в 346 мача, и пожелава на него и семейството му здраве в бъдеще.

Всички в Манчестър Юнайтед остават фокусирани върху продължаването на напредъка на отбора под ръководството на Ерик тен Хаг за постигане на успех на терена“, гласи съобщението на официалния сайт на Манчестър Юнайтед.

Така след като напусна „червените дяволи“, Кристиано Роналдо се превърна в единствения играч на Световното първенство по футбол в Катар, който е без отбор.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране