23.09.2020 | 11:05
На Борисов явно му писна да се друса с джипката по разбитите магистрали и се качи на хеликоптер (ВИДЕО)
Полетя с чуждестранни инвеститори

Премиерът Бойко Борисов качи чуждестранни инвеститори в хеликоптер, за да прелетят на зоната, на която се изгражда “Балкански поток”. Това стана ясно от публикувано във фейсбук видео.

Борисов показа и схемата на проекта, като обясни основните приоритети за изграждането му. Той не пропусна да отбележи, че страната ни е много красива и има голям потенциал.

Владимир Малинов, изпълнителният директор и член на УС на “Булгартрансгаз” също бе с премиера Той бе и негов преводач по време на полета.

“Със зам.-министъра на енергетиката на Кралство Саудитска Арабия Аабед Абдулах Алсаадун, министъра на енергетиката Теменужка Петкова, изпълнителния директор на „Булгартрансгаз“ ЕАД Владимир Малинов и представители на фирмата-изпълнител Аркад облетяхме с хеликоптер изграждането на “Балкански поток”. Проектът навлиза във финалната си фаза. На територията на страната са налични всички необходими тръби за обекта и те са разнесени по трасето – над 474 км. На терен се трудят над 2 500 работници от различни страни. Наистина огромен проект, в чието изпълнение са мобилизирани 1420 броя тежка строителна механизация и специализирана техника. С реализацията на ‘Балкански поток” България се превръща в регионален стратегически газоразпределителен център и гарантира диверсификация на газовите доставки”, написа Борисов във “Фейсбук”.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/posts/2883589595202425

 

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/2883574175203967/

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране