27.11.2021 | 18:29
Пияна кандидат-кметица танцува чисто гола в заведение, снимаха я
Била подложена на унизителни гаври

Собственик на заведение в петричкото село Кавракирово и негов приятел са задържани днес за разпространение на клип с порнографско съдържание в социалната мрежа. Клипът е скандален и съдържа гнусни кадри с кандидат-кметица от БСП, която пияна се съблякла чисто гола и танцувала в селското заведение, съобщи Struma.com.

За кратко клипът се въртял по групите в района, но била сезирана полицията и авторите са задържани.

Видеото е свалено от мрежата, тъй като има кадри, които са отвратителни, казват хора, които са го видели. Кандидат-кметицата е била подложена на унизителни гаври, които видеото е запечатало, вижда се как се съблича и не са спестени и най-малките подробности от голото й тяло.

Главната героиня в него е известна на съселяните си, цял Петрич и областта. Унизителното отношение към нея е тежко престъпление, независимо, че нравът й е добре познат на всички. Тя бе кандидат за кмет на селото от БСП на миналите избори и излезе в битка срещу вечния си враг кмета на селото Александър Треновски, с когото воюва от години.

“Имаме сериозна причина да не съобщаваме името на голата жена, но утре ще разобличим авторите на гнусното видео!”, пишат още в Struma.com.

 

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране