01.01.2020 | 16:45
ПП в новогодишна акция! Силата да бъде с вас…
След като установи пропастите в основното си образование в част "български език", вече не рискува да пише нищо, а залага на видеообръщения, написани от пиарите й

ПП, позната и като наша Цвета, се учи бавно, но упорито. След като установи пропастите в основното си образование в част “български език”, вече не рискува да пише нищо, а залага на видеообръщения.

Безспорно е добра идеята да поздравява хората по случай празници. Но я съветвам още днес да си уволни ПР-ите, защото явно я пързалят жестоко. Личи си, естествено, че някой й е писал словото. Но този някой е или престарял фен на “Междузвездни войни”, или зевзек, който се гаври с ПП с пълната убеденост, че тя няма да разбере какво казва.

ПП ни пожела “силата да бъде с вас!”. Да, вярно, мога да го докажа, вървете и изгледайте видеото на стената й. То и аз понякога цитирам от филми, но не ми се е случвало в пледоария например или в официално изказване. Но усещането да знаеш кога какво да кажеш не се учи на дърти години. Учи се първите седем….

Силата да бъде с нас? Ако бъдем логични, във филма има и тъмна страна на силата. И съм напълно убедена, че управляващата мафия я владее. Защото тя е ЗЛО, поквареност и безумно желание за власт и контрол.

Обикновено християните пожелаваме Бог да бъде с нас! Защото Бог е светлина и добро. А силата….силата е тъмната страна и злото. Когато се владее от алчни, малоумни, жадни за власт и пари недоучили дебили!

Силата да бъде с вас! А Бог да бъде с българския народ!

Елена Гунчева

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране