05.03.2020 | 23:16
Btv гони Алена заради гафа с „аурата на Борисов, която ни пази от коронавируса“
В телевизията са бесни, че използва ефира й за нейни поръчки за прикрит политически пиар

Би Ти Ви ще прекрати дългогодишното си сътрудничество с астроложката Алена до края на месеца под лицеприятния предлог, че светлокосата дама готви собствен медиен проект. Истината обаче е, че на ръководството на канала му е прекипяло от тенденциозните прогнози на Светлана Тилкова, която държи много повече на хонорарите си от партийни щабове и бизнес офиси и ползва ефира на щатния си работодател, за да си прави реклама и да трупа пачки.

„Би Tи Ви не е място за прикрит политически пиар”, сподели висш служител на СМЕ. Според него не е тайна, че хитрата дама редовно прибира тлъсти суми от управляващи политици и централи, за да промотира дейността им в хороскопите си.

Астроложката още не е изпълнила всичките си заявки за звездни карти за 2020-а година, но не се оплаква, тъй като очаква като тегли чертата, приходите й само от новогодишния наплив да надхвърлят 100 000 лева.

Алена е обект на масови обвинения в корупция и пристрастност към ГЕРБ и лично Бойко Борисов. Тази седмица тя предизвика вълна от възмущение, подигравки и обиди в социалните мрежи, след като съвсем сериозно изтърси в ефира на Btv, че „аурата на Бойко Борисов ни пази от коронавируса“.

1 коментар

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране