10.06.2022 | 23:55
Националният ни отбор катастрофира в Тбилиси, Неделев в болница (СНИМКИ)
На път към хотела на тима шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, загубил контрол върху управлението на возилото

Българският национален отбор по футбол претърпя тежък пътно-транспортен инцидент след пристигането в Тбилиси, където в неделя нашите играят с Грузия в мач от Лигата на нациите.

На път към хотела на тима шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, загуби контрол върху управлението на возилото, в следствие на което предизвика тежка катастрофа. След сблъсъка Тодор Неделев бе транспортиран до местна болница, където в момента преминава обстойни изследвания. Всички останали членове на отбора и щаба на българския национален отбор са добре, информираха от БФС.

Членът на Изпълкома Веселин Балевски разказа пред БЛИЦ за случилото се. „Единият автобус е спрял, другият го е блъснал. Само Тошко Неделев е пострадал, закараха го в болница. Стъклата са счупени, наранили са го. Докторът на отбора е с него в болницата. Ще се погрижат за него“, сподели Веселин Балевски минути след ужасния инцидент.

„Г-н Михаил Касабов се е свързал с посолството и мисля, че всичко ще бъде наред. Това е, което имам като информация. Ние сме в другия хотел. Ужасна и неприятна ситуация“, добави Балевски.

НОВА показа снимки от инцидента!

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране