06.02.2022 | 14:18
ГРЪМ В РАЯ: Спортният министър се развежда със силиконовата красавица Нина
Радостин Василев от няколко месеца живее разделен със знойната брюнетка, за която е женен от 2011 г.

Един от най-дейните министри в коалиционния кабинет на Кирил Петков – спортният Радостин Василев, е в процес на развод по взаимно съгласие със силиконовата си съпруга Нина.

От няколко месеца Руди, както е известен в спортните среди плевенското острие на Слави Трифонов, живее разделен със знойната брюнетка, за която е женен от 2011 г.

Причината за раздялата не е продиктувана от извънбрачна връзка или изневяра на някого от двамата, а е плод на събралото се през годините напрежение и умора от семейния живот, научи „Уикенд“ от запознат с личния живот на юриста.

Още миналата есен Радостин Василев е напуснал семейното жилище в София и се е пренесъл да живее под наем в апартамент в затворен комплекс в престижен столичен квартал.

Спортният министър обаче е запазил добри отношения със съпругата си и има постоянен достъп до 10-годишния им син Виктор. Заради третокласника вече разделеното семейство се събрало заедно на Коледа, за да отпразнува рождения му ден. Наследникът на спортния министър е роден навръх Рождество Христово.

„Руди и Нина все още се водят семейство, макар да са разделени от няколко месеца. Двамата не са планирали и обсъждали развода си, но той е неизбежен. Със сигурност раздялата ще е по взаимно съгласие и ще се случи официално едва когато Радостин престане да е спортен министър“, категоричен е приближен до плевенския юрист.

Противно на очакванията, раздялата с Радостин Василев се е отразила благотворно върху професионалния път на съпругата му Нина. Само преди няколко месеца апетитната брюнетка бе назначена за полицейски началник в Трето РПУ в София със заповед, разписана от служебния МВР шеф Бойко Рашков. Макар да няма нито един ден трудов стаж в системата на МВР, Нина бе произведена в заместник-директор на Трето РПУ, което предизвика напрежение в полицейското управление.

Радостин Василев пък стана спортен министър в кабинета на Кирил Петков след коалиционно споразумение между „Продължаваме промяната“ и „Има такъв народ“. За краткото си министерстване Руди отметна огромен обем от работа, но и се въвлече в куп излишни конфликти заради голямата си уста.

Василев си спечели за врагове и голяма част от привържениците на „Левски“, след като активно се зае да разреши отлаганата с години по вина на държавата реконструкция на стадиона на ЦСКА „Българска армия“.

Сред обвиненията, отправяни към Руди от левскарската общност са, че е пристрастен и обслужва червената кауза. Синът им Виктор се ражда навръх Коледа през 2012 г. По това време Руди, както е известен сред приятелите си Радостин, работи като адвокат в любимия си отбор ЦСКА.

Василев бе част от управлението на „Титан“, когато „червените“ вече бяха тръгнали към фалит. Тогава депутатът на Слави спечели някои ключови дела за клуба, но въпреки това не успя да спаси ЦСКА от огромните дългове.

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране