07.07.2020 | 17:50
Скандално: Въоръжените охранители на Доган избутаха Христо Иванов в морето! (ВИДЕО)
Бившият министър на правосъдието и настоящ лидер на "Демократична България" стигна по вода до "летните Сараи"

Бившият министър на правосъдието и настоящ лидер на “Демократична България” Христо Иванов стигна по вода до брега край сградата, известна като “летните Сараи” на Доган до нефтеното пристанище Росенец. Здрави момчета обаче го посрещнаха крайно негостоприемно.

Иванов и спътниците му успяха да забият българския трибагреник на брега, но след това бяха изблъскани в морето, тъй като според въоръжените охранители се намирали на частна собственост.

Иванов се опита безуспешно да им обясни, че бреговата ивица е изключителна държавна собственост.

По суша достъпът до имението, за което се твърди, че е лятна резиденция на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, е невъзможен за обикновените хора – на пътя има бариера. Затова активистите на Демократична България акостираха на брега с надуваема лодка.

Целият “десант” се излъчваше на живо във фейсбук профила на Иванов и за минути натрупа хиляди гледания.

“По моя информация тук идват и Корнелия Нинова, и Бойко Борисов, за да пазарят политически сделки. Една от тези сделки е бъдещо управление, в което ДПС ще играе по-голяма роля, без това да е получило санкцията на избирателите. Ние сме тук, за да се съпротивляваме срещу това”, каза съпредседателят на Демократична България.

Иванов поиска охранителите с пищовите да се легитимират, те отказаха. Бившият правосъден министър ги попита дали са служители на НСО, но гардовете не отговориха.

https://www.facebook.com/hristaky/videos/10221634687349334/?t=2631

https://www.facebook.com/hristaky/videos/10221635175161529/?t=86

оставете коментар

Антени не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране